Hyperpigmenteret hud

Hvad kendetegner hyperpigmenteret hud

Huden kan vise en overproduktion af melanin, hvilket skyldes ekstreme faktorer, blandt andet solen eller interne faktorer, som efterlader huden med en uens hudtone, alderspletter og svær hyperpigmentering.

Nimue’s produkter til miljøbelastet hud er videnskabeligt formuleret med en speciel PH værdi, en ideel kombination og koncentration af AHA, for at aktivere reduceringen af synlig pigmentering, og kontrollrer allerede eksisterende skader.

Hvad kan Nimue gøre

Mørke pigmenterede områder i ansigtet skyldes primært solskoldninger i de yngre år men alle timer i solen, hele livet er medvirkende til at hyperpigmentering opstår. Kvindelige hormoner ved eks. graviditet og overgangsalder kan ligesom stress accelererer problemet meget, så er de mørke områder større end fregner er det godt at begynde at behandle dem nu! Nimues produkter til hyperpigmenteret hud lysner, udjævner, giver glød og genopfrisker huden uden at overbelaste og forværre tilstanden. Undgå sol helt og tænk over dit stress niveau, så får du hurtigt resultater med Nimues målrettede produkter til behandling af hyperpigmentering.

 

 

FIND KLINIK

KONTAKT

info@icgroup.dk

+45 32 65 44 00

 FØLG OS

INFORMATION

Cookiepolitik