Miljøbelastet hud

Hvad kendetegner den miljøbelastede hud

Miljøbelastede faktorer efterlader aftryk på vores hud, der resulterer i kliniske tegn på for tidlig ældning, og ældning på grund af solskader. Det efterlader huden med en kombination af tørhed og dehydrering, for tidlig ældning og udbrud, samt hyperpigmentering.

Nimue’s produkter til miljøbelastet hud er videnskabeligt formuleret med en speciel PH værdi, en ideel kombination og koncentration af AHA, som optimerer aktiviteten af genopbyggelsen, og forbedrer hudens sundhed.

Hvad kan Nimue gøre

Den bredeste Nimue kategori, der egner sig til hud der primært oplever for ældning, for tidlig ældning også kendt som photo-ældning der især skyldes solen. Hvis huden har linjer, rynker og opleves ru, tør og med træt tone. Tør hud reagerer på miljøet ved huden er bliver tyndere og virker stresset med uens i tone, hvor en normal – kombineret hud reagerer ved at blive grovere mere storporet og uelastisk, ens for dem alle er at miljøbelastningen giver nedsat hudfornyelse hvilket ses grå tone, manglende glød og dårlig opheling ved skader eller mindre udbrud.

Ved at følge Nimues lette fasesystem bliver din hud normaliseret, styrket og først og fremmest komplet fornyet indefra og ud.

 

 

FIND KLINIK

KONTAKT

info@icgroup.dk

+45 32 65 44 00

 FØLG OS

INFORMATION

Cookiepolitik