Problematisk hud

Hvad kendetegner problematisk hud

Acne rammer alle typer af etniske grupper, og kan fortsætte helt ind i de voksne år, på grund af en ubalance i talgkirtlerne.

Nimue’s produkter til problematisk hud er videnskabeligt formuleret, med en speciel PH værdi og en ideel kombination og koncentration af AHA, for at optimere aktiviteten i at reducere ophobningen af overskydende olie, normalisering af cellefornyelsen og reducering af inflammationen.

Hvad kan Nimue gøre

Den grønne linje er skabt til hud der plages af acne hvad enten den er fra teenageårene eller først er opstået i voksenalderen. Er huden fedtet, skinner, uren, tilstoppet og fortykket med trist gullig tone og oplever du tendens til betændte udbrud, er Nimue top eksperter i at få reguleret problemerne helt fra roden hvor de opstår. Der renses og fornyes effektivt, bakterier hæmmes i at vækste og huden vil efter en første reaktionstid bliv smuk, ren og glat igen. En fedtet hud ældes senere end ellers men hvad gør det hvis den ofte er plaget af udbrud! Så tag kontrollen over dit hudproblem med Nimues nemme fasesystem, så er du sikker på at du arbejder dig  mod målet og flot hud.

 

 

FIND KLINIK

KONTAKT

info@icgroup.dk

+45 32 65 44 00

 FØLG OS

INFORMATION

Cookiepolitik