Banebrydende resultater baseret på effektive kombinationer af frugtsyre
- Den nye generation af derma-cosmoceutisk hudpleje

Nimue´s produktsortiment blev oprindeligt udviklet tilbage i 1994 rettet mod det medicinske marked, hovedsagelig til forberedende og opføl-gende behandling af huden i forbindelse med plastikoperationer. Nimue revolutionerede den globale skønhedsindustri, ved at indføre et nyt klassifikationssystem til huden.

Nimue er legendarisk for sine banebrydende innovationer, resultater og produktformularer i verdensklasse, baseret på effektiv kombination, kon-centration og styrke af særlige ingredienser med videnskabelig dokumen-terede leveringssystem, som indsluser de aktive ingredienser optimalt.

Som fanebærer inden for hudplejeindustrien er Nimue kendt for sin ekspertforståelse af huden og effektive behandling af forskellige hud-sygdomme og tilstande. Behandlingernes formuleringer, leverer optimale koncentrationer af farmaceutisk kvalificerede ingredienser, effektive antioxidanter, peptider og andre aktive ingredienser.

Hvad er et Cosmeceutisk hudplejeprodukt?

Brug af traditionelle kosmetiske skønhedsprodukter, vil ikke få huden til at ændre sig eller forynge sig, men er begrænset til at forskønne. Et cosmeceutisk produkt, behandler effektivt tegn på skader i huden og i sidste ende skaber en sundere hud, gennem en aktiv hud.

Hvad gør Nimue anderledes?

Nimue tilbyder en ny generation af derma-cosmeceutiske produkter. Der er tale om aktivt behandlende hudplejeprodukter med medicinsklignende fordele, der er i stand til at påvirke strukturen og hudens biologiske funktioner, hvilket resulterer i en sundere, mere optimalt fungerende hud og giver synlige resultater.

Hvilke ingredienser anvendes i Nimue´s produkter?

Nimue anvender den højeste kvalitet af de nyeste videnskabeligt baserede ingredienser fra bioteknologiske og naturlige kilder. Herunder AHA og stærke Vitaminer. De anvendes i synergi med innovative doseringssystemer som effektivt og målrettet behandler hudsygdomme og problematiske tilstande.

Indførelsen af Alpha hydroxysyre og Amphoterisk transporteret AHA (frugtsyren) i den korrekte koncentration, kombination og styrke, samt A-vitamin og antioxidanter, såsom Alpha lipoicsyre, C-vitamin og E Estere samt indkapslede A-, C- og E-vitamin,

betragtes som en af de mest betydningsfulde gennembrud i avanceret behandling af huden. Støtteingredienser såsom indkapslet Tea Tree Oil, indkapslet Retinol, UV- filtre, L-ascorbinsyre, enzymer, pigmenthæmmer, peptider, plante stamceller og phytoceutiske ingredienser som sojabønner og risprotein, Kigelia africana og æteriske olieblandinger, arbejder i synergi for at forfine og forny huden helt ned til de dybere lag.

Hvad er hudklassifikationer?

Hudklassifikationer er en nem måde at kategorisere hudens tilstand på, og hermed kan vi målrettet og effektivt behandle et specifikt problem (Miljøskadet, hyperpigmenteret, problematisk og sensitiv hud).

Hvorfor skal man kombinere hjemmeprodukter med professionelle behandlinger?

Nimue´s hjemmeprodukter supporterer de professionelle behandlinger og forbereder huden til de bedste resultater under og efter behandlingerne. ¨Nimue´s professionelle behandlinger øger penetrationen af de aktive ingredienser i hjemmeplejen, og løfter herigennem resultaterne yderligere.

Anvendes der parfume og parabener i Nimue´s produkter?

Nimue anvender ikke kunstig parfume, parabener, mineralske olier eller lanolin i deres produkter. I stedet bruges biologiske naturligt udvundede dufte og vitaminer. Som er en naturlig måde at konservere og give produkterne en naturlig og behagelig aroma.

KONTAKT

info@icgroup.dk

+45 32 65 44 00

 FØLG OS

INFORMATION

Cookiepolitik